Hvorfor bruger PrivateTrust.dk kun Facebook login ?

Fordi det skal være nemt og sikkert! - Er du aldrig blevet irriteret over at skulle :

  • Oprette dig som bruger i diverse webshops før du kan handle der?
  • Oprette dig som bruger før du kan få en gratis e-mail konto?
  • Oprette dig som bruger i diverse Internet forums?
  • Oprette dig som bruger på din kommunes hjemmeside?
  • Oprette dig som bruge på badminton klubbens hjemmeside?
  • Oprette dig som bruger når du skal bestille din sommerferie?
  • Oprette dig som bruger når du skal sælge eller købe en brugt bil?

Man kunne blive ved i en uendelighed med at oprette sig flere tusind steder og når man har gjort det i et par år, ja så skulle jeg da gætte helt forkert hvis ikke du har 50 forskellige brugernavne og adgangskoder til alle disse steder på Internettet.

 

I 2010 gik dette problem op for Facebook udviklerne og derfor skabte de en "API" som det hedder med fagsprog, som kan bruges til at identificere brugere via deres allerede indtastede oplysninger på Facebook. Altså kort sagt, en bruger konto på Facebook som kan bruges på alle Internettets andre Websteder helt uden at du som brugeren skal huske på endnu et brugernavn, endnu en adgangskode og endnu engang skal indtaste alle dine informationer.

 

Når du logger ind via Facebook login API sker hele login proceduren på Facebooks hjemmeside. Når Facebook har verificeret dine login informationer, sendes du automatisk tilbage til den hjemmeside som du ville logge ind på, hvilket i dette tilfælde er PrivateTrust.dk. På den måde sker hele login proceduren via Facebooks krypterede Internet servere, og ingen af dine login detaljer kan på nogen måde blive afsløret overfor for andre hjemmesider.

"Hurtigt, nemt og sikkert !"

 

 

 

PrivateTrust verified

 

 

Har du ikke allerede en Facebook konto? - Er det så ikke også snart ved at være på tide?

Opret din nye konto her på Facebook.com.

 

Vil du stadig vide mere om Facebook login API, kan du læse meget mere om hvordan det fungere på Facebooks officielle developers site her (engelsk).