Her kan du læse eller skrive anmeldelser af den valgte person. Alle anmeldelser bliver valideret og godkendt inden de offentliggørres på privatetrust.dk. Nedenstående informationer opbevares i henhold til persondataloven - Lov om behandling af personoplysninger.

Kjeld som sælger.
SælgerTrust: 1/10 - Anmeldelser: 1
Gennemsnit 1/10 - 1 anmeldelse.

Vis kun SælgerTrust anmeldelserne.
Kjeld som køber.
KøberTrust: 5/10 - Anmeldelser: 0
Gennemsnit 5/10 - 0 anmeldelser.

Vis kun KøberTrust anmeldelserne.
Kjeld Strack`s PrivateTrust, skrevet af andre private personer.
Vi skulle have lyttet til advarslerne!
1/10
Trods advarsler fra flere sider, købte vi sidste år brænde af Kjeld Strack. Vi skulle have lyttet til advarslerne!

Vi føler os i den grad bondefanget og chikaneret. Vi havde aftalt en pris pr. stablet rummeter, savet og kløvet. Men da vi gennemgik opmålingen sammen og jeg betalte for de 12 rummeter han havde leveret, forlangte Kjeld betaling for 15 skovrummeter, som var det han opmålte de lange stammer til FØR han savede og kløvede dem til brænde. Der er altså et svind på 25% fordi Kjeld Strack ikke opmåler brændet i samme form og længde som han leverer det i. Dansk Skovforening og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har ellers fastslået, at brænde solgt i rummeter må forstås som rummeter stablet brænde, og skal være opmålt i den form og længde som det leveres til kunden. Da vi gjorde indsigelser overfor betalingskravet på yderligere 3 rummeter, sendte han rykkere med trusler om renter og inkasso, og indgav stævning imod os.

Pas på! Kjeld Strack er ikke momsregistreret, så du er dårligere stillet end ved et forbrugerkøb hos en erhvervsdrivende. Kræv derfor skriftlig dokumentation for tilbud, købsaftale og fakturering med momsangivelse. Og VENT med at betale til du har kontrolleret hvor mange rummeter du reelt har modtaget.

Køber: Lennert P gav Kjeld S karakteren 1/10 som sælger d. 26/06-2015.
Kjelds personlige oplysninger.
Navn: Kjeld Strack.
Adresse: Østerlundvej 6.
Postnummer: 8600.
By: Silkeborg.
Mobil tlf: Offentliggøres ikke.
Telefon: Ukendt.
E-mail: Ukendt.
Er på Facebook: Ukendt.
Dette er mig
Ret oplysninger
Log ind for at skrive en anmeldelse.